fbpx

Nieuwe verpakking OvaBalance
D-Chiro-Inositol

Vanaf nu heeft ons DCI product een nieuw etiket, en verkopen we het onder onze naam OvaBalance.

Eigenlijk verandert er heel weinig: het is precies hetzelfde, kwalitatief hoogwaardige DCI product, alleen dan in een andere verpakking.

Waarom iets veranderen, als er eigenlijk weinig anders wordt? Daar zijn een aantal redenen voor:

1. Het belangrijkste is dat we de DCI nu zelf in Nederland capsuleren en verpakken. We doen dit bij een Nederlands gecertificeerd en gecontroleerd bedrijf. We hebben op deze manier beter zicht op het productieproces en kunnen zo de kwaliteit van het product zelf controleren en waarborgen. We weten nu nog beter hoe het product wordt gemaakt en dat komt de veiligheid en kwaliteit ten goede.

2. De andere belangrijke reden is dat we nu alleen nog maar de grondstof naar Nederland hoeven te halen, in plaats van de kant-en-klare potjes. Dit scheelt heel veel gewicht en volume, en daarmee heel veel vlieg-kilometers en dus CO2 uitstoot. We proberen onze impact op het milieu en klimaat zo veel mogelijk te beperken en dit is weer een flinke stap in de goede richting. Daar worden we blij van!

3. Als laatste daalt onze inkoopprijs, doordat we een tussenschakel verwijderen. En jij profiteert daarvan. De prijs van 1 potje is gezakt en vooral bij aankoop van meerdere potjes betaal je vanaf nu flink minder dan voorheen.

We blijven je in ieder geval graag helpen met kwalitatief hoogwaardige supplementen tegen scherpe prijzen. Mochten er nog dingen niet duidelijk zijn of heb je vragen, laat het dan weten, we zijn graag zo volledig mogelijk.

Menu