BLACK FRIDAY

WEEK 

Ondersteunt je natuurlijke balans

Hoge korting op je hele bestelling*€ 10 korting
bij besteding van € 100 of meer 

-> kortingscode: BF10 


€ 20 korting bij besteding van € 150 of meer 

-> kortingscode: BF20 


€ 30 korting bij besteding van € 200 of meer 

-> kortingscode: BF30


*Geldig op het gehele assortiment i.c.m. het invoeren van de kortingscode in de checkout. Achteraf kan kortingscode niet verwerkt worden. Deze actie is geldig t/m 29 november 23:59
Extra voordelige voordeelbundels


Ovabalance voordeelbundels zijn zo samengesteld dat de producten optimaal met elkaar combineren. Op deze manier ondersteun je jouw gezondheidsdoel zo goed en effectief mogelijk. Altijd al voordeliger dan losse potjes, profiteer nu van extra Black Friday korting.


Bijvoorbeeld:

€158,90€142,95
€188,65€169,75Shop op doel

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de verzending?

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verstuurd. Anders gebeurt dit de eerstvolgende werkdag.


PostNL (in Nederland) of DPD (in andere Europese landen) biedt het pakket dan in principe de volgende dag bij je aan.


Tijdens periodes van grote drukte kan het langer duren voordat je pakket bezorgd wordt. Houd er dan rekening mee dat levering tot een week langer kan duren. Je kunt de voortgang van de bezorging van je pakket volgen via de Track & Trace code die je per email ontvangt als je bestelling is verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen worden gratis verstuurd vanaf een orderwaarde van €60 in Nederland, België en Duitsland.


Voor bestellingen onder €60 bedragen de verzendkosten €3,95.


Hieronder de verzendkosten voor internationale bestemmingen:


Zone 1

Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk


Verzendkosten: €9,95

Bestelling boven de €60: €7,95

Bestelling boven de €130: €4,95


Zone 2

Bulgarije, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slovenië, Zweden, Zwitserland


Verzendkosten: €16,95

Bestelling boven de €60: €14,95

Bestelling boven de €130: €11,95

Wat is het retourbeleid op Black Friday deals?

Je kunt bij Ovabalance altijd binnen 30 dagen een product retour sturen. Als het product ongeopend en de verzegeling van de potjes niet verbroken is betalen we het volledige aankoopbedrag terug. Je hebt na het melden van je retour 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.


De door jou betaalde heen verzendkosten vergoeden we ook, tenzij de bestelwaarde van producten die je niet terugstuurt onder de gratis verzenddrempel van €60 komt.


Voor het retour zenden van producten op basis van het herroeppingsrecht kun je via ons retoursysteem een verzendlabel aanmaken. Je betaalt dan maar €3,95 in plaats van het gangbare pakkettarief (PostNL: €7,25). Neem contact op met de klantenservice om je retour aan te melden via service@ovabalance.eu.


Als de verzegeling van de dop is verbroken kunnen we het product niet opnieuw verkopen. Neem contact op met de klantenservice via service@ovabalance.eu, vermeld de reden waarom je de geopende producten retour wilt sturen dan kijken we wat we voor je kunnen doen.


Bekijk alle producten