Webshop Reviews

Based on 363 reviews
73%
(264)
21%
(78)
4%
(15)
1%
(2)
1%
(4)
Top!

Fijn product, gemakkelijk in te nemen. Gebruik het bij pcos en kinderwens. Maand in gebruik, dus nog even afwachten, maar positief!

Snelle service en goede producten

Slik de DCI en six sense nu ongeveer 3 maanden en merk al eerste verschillen, minder snel trek in zoetigheid. Alleen nog niet regelmatiger ongesteld geworden. Maar we gaan rustig verder! Goede service en snelle levering.

Dim

Dim klonk heel veel belovend en was enthousiast het te gebruiken. Jammer genoeg zonder succes. Ik kreeg in sommige gevallen echt wel wat minder klachten. Maar jammer genoeg had het meer nadelen. Ik kreeg flinke maagzuur en diarree van de dim en daarbij ook nog een flinke huidreactie waardoor ik heb moeten stoppen. Het maakte niet uit of ik 1 of 2 capsules per dag pakte mijn lichaam pakte het niet goed op jammer genoeg.

Geweldig spul

Eindelijk zonder de pil op een natuurlijke manier mijn hormonen in balans. Werd uit mezelf nooit ongesteld, sinds ik dci gecombineerd met six sense slik voor het eerst zelf ongesteld geworden! Zeker een aanrader om lekker van de pil af te gaan en op natuurlijke wijze in balans te komen.

Fijne producten

Ik merkte al vrij snel verschil rond m'n middel. Heb minder zin in zoetigheid en ben benieuwd wat de lange termijn effecten zijn.

Wacht met spanning af

Ik ben ongeveer 2 weken terug begonnen met het slikken van DCI. Ik ben er positief mee begonnen en wacht de resultaten af!

Werkt prima

Ik ben deze gaan gebruiken ivm mijn acne en na het stoppen met anticonceptie. Tot nu toe tevreden!

Empfehlung

Bin per Zufall auf dieses Produkt aufmerksam geworden, habe es nun ausprobiert und kann nichts negatives berichten. Ich hoffe, dass es meine Beschwerden lindern wird.

Heel tevreden

Weer ongesteld geworden na 1,5 jaar geen menstruatie en stoppen met de pil

Doet zijn werking

Ik gebruik dit supplement in combinatie met DCI en sixsence. Dit supplement ben ik later gaan gebruiken, waardoor ik ook wel verschil kan merken. Ik heb met name het idee dat mijn acne hierdoor nog minder is geworden. Ik ben tevreden over dit product.

Fijn product

fijne capsules, zonder nare nasmaak. Gebruik dit product nog kort, maar merk dat ik minder vermoeid ben.

veel minder trek in zoet

Sinds ik ben begonnen met de DCI pillen heb ik veel
minder trek in zoetigheid en ben ik zelfs wat afgevallen. Slik het nu zo’ n 4 weken en merk dat mijn lichaam erop reageert, maar ben nog niet ongesteld geworden. Tijd voor een nieuw potje om het voort te zetten.

Interesse is gewekt

Ik gebruik nu zo'n 2 weken DCI in combinatie met 6sense en lijk al meer energie te hebben! Verder kan ik de producten nog niet beoordelen maar ben zeker van plan ze nog tot 8weken uit te proberen.

Female Balance Thee

Ik drink de Female Balance thee sinds enkele weken. Hij is zeer lekker dus ik blijf hem zeker drinken als aanvulling op mijn PCOS levensstijl.

DCI

Ik gebruik DIC in combinatie met Six Sense.
Ik heb echt het idee dat het helpt. Heb een regelmatige cyclus gekregen en m’n huid is nog nooit zo mooi geweest. Ook voel ik veel fitter en heb ik geen suikerspiegel schommelingen, waardoor het snoepen echt veel minder is.
Dus het is echt een fantastisch product en ik ga er zeker mee door.

D
Six Sense | 30 capsules
Danielle Vlasblom
Six Sense

Ik gebruik het in combinatie met DCI. Makkelijk in te nemen.

Na ruim 10 jaar aan de pil, daarmee gestopt. Helaas waren mijn hormonen helemaal ontregeld en mijn cyclus onregelmatig. Deze supplementen hebben er voor gezorgd dat alles weer in balans kwam. Ik voel me nu beter dan ooit. Heb meer energie. Mijn partner merkt het verschil ook. En mijn cyclus is nu een stuk regelmatiger.

Goede service, aangename smaak

Heel tevreden van!

Super !

De mensen zijn heel aardig en meelevend goeie service ze steunen je echt vragen e-mailen ik merk dat ik beter slaap ik gebruik nog net te kort om goed te ervaren tot nu toe super ervaring verwacht steeds beter

Magnesium

Ik merkte na een week reeds verschil bij het nemen van de magnesium. Ik voel rustiger en heb minder stress!

DCI werkt goed

Door het slikken van DCI voel ik me rustiger en heb ik minder last van moodswings. Daarnaast is mijn huid echt stukken beter en heb ik minder zin in zoet. Ik blijf DCI slikken!

Fantastisch!

Super blij mee, en na 2 weken gebruiken kwam spontaan mijn menstruatie opzetten!
Ook is mijn acne verdwenen, en voel ik me minder opgeblazen.
Ga hier zeker mee door.

Wauw! Wat een top spul zeg. 30 april mijn potje ontvangen. Ik was nog niet zeker of dit mij ging helpen bij mijn ****, maar ik voelde mij binnen een week al veel energieker dan ooit. In combinatie met gezond eten en bewegen kreeg ik mijn balans terug.
Als klap op de vuurpijl, had ik gisteren ook nog eens een positieve test in mijn handen.. Noem het toeval of geluk, maar dit is zeker een aanrader!

DCI Capsules

Ik bestel al jaren de DCI capsules en hebben mijn klachten van PCOS bijna volledig onderdrukt. Natuurlijk ik combinatie met een gezonde levensstijl. Erg tevreden over de service en heb mijn bestelling altijd zeer snel in huis!

In oktober 2020 gestopt met het slikken van de pil na precies 6 jaar. In januari 2021 was ik nog steeds niet ongesteld geworden, waarna ik via een tip van een vriendin ben begonnen met het slikken van de DCI supplementen. Toen ben ik na precies 5 weken slikken ongesteld geworden op 1 maart 2021. Wat was ik blij zeg. Helaas was ondertussen mijn potje op en door mijn eigen laksheid heb ik toen geen nieuwe voorraad gekocht. Toen ik in april 2021 opnieuw niet ongesteld werd heb ik besloten om opnieuw DCI te kopen in combinatie met Six Sense. Na 2,5 week dat geslikt te hebben werd ik al ongesteld! Ik ben enorm blij met de producten en heb nu een grotere voorraad aangeschaft, zodat ik niet weer zonder kom te zitten. Ik heb geen last meer van haaruitval, mijn nagels groeien als kool en zijn sterk en ik heb minder behoefte aan zoet. Kortom, een top product!