Cadeautips

Natuurlijke supplementen en handige accessoires zijn fantastische geschenken voor vrienden en familie die gezondheid en welzijn hoog in het vaandel hebben staan. Of het nu gaat om het ondersteunen van een actieve levensstijl, het bevorderen van ontspanning of het stimuleren van algemeen welzijn, hier zijn enkele geweldige cadeautips:

Ovabalance Cadeaubon

Op zoek naar een uniek geschenk? Met de Ovabalance Gift Card zit je altijd goed! Gun anderen ook het genot van optimale gezondheid door eenvoudig een cadeaubon te bestellen. Kies uit verschillende bedragen: €15, €30, €50, €100 of €200.


De waarde van deze digitale cadeaubon kan worden gebruikt voor alle producten op onze website. Bovendien hoef je het tegoed niet in één keer te besteden; het kan worden verdeeld over meerdere bestellingen.


Ontvang de gift card in de vorm van een unieke code direct na je bestelling. Deze code is meteen beschikbaar in je e-mail, klaar om te gebruiken voor een gezonde en weldadige shopervaring.

Ovabalance Zeep

Werfzeep is een ambachtelijke biologische zeepziederij. Hier vind je verzorgende en heerlijk milde biologische zepen. Plantaardig, Plasticvrij, palmolievrij, proefdiervrij en handgemaakt. 

Boeken

Er zijn een aantal boeken waarvan wij van Ovabalance vinden dat die voor jou als vrouw echt de moeite van het lezen waard zijn. 

Ovabalance Thee

Ovabalance heeft theemixen ontwikkeld die bestaan uit de beste biologische kruiden. Deze zijn bedoeld voor verschillende fases in het leven van een vrouw. Het vrouwenlichaam kan namelijk soms wel eens wat extra ondersteuning gebruiken. Tijdens, maar ook vóór een menstruatie bijvoorbeeld. En ook gedurende een zwangerschap of later in de overgang. Het is ten alle tijden fijn om je in balans te voelen in je lijf. En daar helpen deze theemixen bij.

Accessoires

Bekijk ook deze cadeau-ideeën van diverse accessoires die je helpen in je dagelijks leven.

Ovabalance supplementen

Op zoek naar vegan vitamines? De vitamines van Ovabalance zijn 100% vegan, 100% natuurlijk en daardoor 100% diervrij.