Cadeautips

Omdat wij weten dat het soms best lastig kan zijn om een origineel cadeau te bedenken voor je moeder, zus of vriendin doen wij een aantal suggesties. Want wat is er beter dan iemand aan een betere gezondheid te helpen? 

Natuurlijke supplementen die je gezondheid en hormoonbalans ondersteunen, 100% natuurlijke theesoorten of biologische zeepbars het zijn kadotjes waarmee je iemand echt blij kunt maken.  

Ovabalance Cadeaubon

Op zoek naar een uniek geschenk? Met de Ovabalance Gift Card zit je altijd goed! Draag bij aan iemand anders gezondheid door eenvoudig een cadeaubon te bestellen. Kies uit verschillende bedragen: €15, €30, €50, €100 of €200.


De waarde van deze digitale cadeaubon kan worden gebruikt voor alle producten op onze website. Bovendien hoef je het tegoed niet in één keer te besteden; het kan worden verdeeld over meerdere bestellingen.


Ontvang de gift card in de vorm van een unieke code direct na je bestelling. Deze code is meteen beschikbaar in je e-mail, klaar om uit te printen of door te sturen.

We snappen dat je zelf wellicht niet weet welk product het beste is voor de persoon die jij wilt verrassen. Laat haar contact met ons opnemen, dan helpen we graag met de keuze. 

100% Natuurlijke Zeep

Je hoort er steeds vaker over: Hormoonverstorende stoffen in beauty- en verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten die Ovabalance selecteert zijn vrij van hormoonverstorende stoffen. Dus: Geen hormoonverstorende stoffen, vrij van palmolie of irriterende stoffen.

Plantaardig en 100% biologisch

Een boek is altijd goed

Er zijn een aantal boeken waarvan wij van Ovabalance vinden dat die voor elke vrouw echt de moeite van het lezen waard zijn.

Boeken die gaan over je gezondheid en hormoonbalans. Ze geven uitgebreid uitleg over wat er nu exact in je lichaam gebeurt en nog belangrijker hoe je er invloed op kunt uitoefenen.

De Cyclus strategie: 
De Cyclus Strategie leert je samenwerken met je hormonen. Het biedt een no-nonsense uitleg van wát er nu exact in je lichaam gebeurt elke maand en hoe je elke fase van je cyclus in je voordeel kan laten werken. Na het lezen van dit revolutionaire boek ervaar je je hormonen niet langer als een last, maar als een kracht, en zul je je afvragen waarom niemand je dit eerder heeft verteld.  


Hormoonbalans voor vrouwen

Het slimme handboek voor vrouwen · van acne tot moeilijk zwanger kunnen worden of overgangsklachten. 

Van pijn bij het vrijen tot PMS of depressie,

en van vaginale schimmelinfecties tot cellulite of afwijkende uitstrijkjes. 
Meer informatie over de dieper liggende oorzaak en er wordt uitgelegd hoe je deze klachten zelf aan kunt pakken. 


De Hormoonrevolutie

In dit boek lees je praktische tips en aanbevelingen voor het verbeteren van specifieke aandoeningen zoals o.a. onregelmatige cycli, uitblijvende menstruaties, cysten op de eierstokken, PCOS en menstruatiepijn.

Ovabalance Thee

Ovabalance heeft theemixen ontwikkeld die bestaan uit de beste biologische kruiden. Deze zijn bedoeld voor verschillende fases in het leven van een vrouw. Het vrouwenlichaam kan namelijk soms wel eens wat extra ondersteuning gebruiken. Tijdens, maar ook vóór een menstruatie bijvoorbeeld. En ook gedurende een zwangerschap of later in de overgang. Het is ten alle tijden fijn om je in balans te voelen in je lijf. En daar helpen deze theemixen bij.

Accessoires


De bubble buddy is een handig zeepbakje, waarmee je jouw zeepbar droog weglegt. Het is namelijk belangrijk dat de zeep niet in een plasje water blijft liggen, want dan smelt deze. Bewaar je ze in dit leuke bakje dan gaat je zeep veel langer mee. 


Deze handig XL supplementen box heeft een week- én ochtend en avond indeling. Het scheelt tijd en zo vergeet je niet meer om je supplementen dagelijks in te nemen.

 Met een hoofdhuid massage borstel verzorg je de hoofdhuid. En dit wordt nogal eens vergeten maar kent vele voordelen. Een gezonde hoofdhuid speelt een belangrijke rol bij haargroei.

Ovabalance supplementen

Maar 1 van onze supplementen geven kan natuurlijk ook gewoon. 

€21,95€24,95