Over Ovabalance

Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!


We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.


We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.


Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!Liefs, iedereen bij Ovabalance

Ondersteun jouw doel

We bieden supplementen aan die je kunnen helpen op de volgende deelgebieden:


#Hormoonhuishouding 

Is je doel een betere hormonale balans? Een mooie huid, glanzend haar, het ondersteunen van je cyclus of meer energie? Wanneer je hormonen uit balans zijn kan dit tot verschillende mentale en lichamelijke klachten leiden. Gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn een goede basis. Maar vaak kom je ook gewoon iets tekort, dat je moet aanvullen om te herstellen. Specifieke voedingssupplementen zijn dan het middel voor een gezonde hormoonbalans. 


#Kinderwens

Natuurlijk is het altijd verstandig om gezond te leven. Dat geldt voor iedereen. Maar wanneer je zwanger wilt worden is dit extra waar. Gezond leven helpt om je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden en zo de kans op een zwangerschap te vergroten.

Zwanger worden is zeker niet iets vanzelfsprekends. Niet iedereen wordt even gemakkelijk of even snel zwanger. Het is belangrijk om voldoende vitamines en mineralen middels gezonde voeding binnen te krijgen. Vaak lukt dit niet en zijn voedingssupplementen een essentiële aanvulling. 


#Zwanger

Gedurende een zwangerschap verandert je lichaam en er wordt veel van gevraagd. Je wilt de gezondheid van jezelf en je kindje in deze periode optimaal ondersteunen. Om tekorten te voorkomen en de beste basis aan je ongeboren kind te geven is het slim om de juiste supplementen te gebruiken. 


#Stress

Iedereen ervaart wel eens stress en dat is helemaal niet erg. Je kunt gestrest raken door werk of je privésituatie. Maar ook te weinig slaap 

en ongezond eten kunnen bijdragen aan het ontstaan van stress. Als er onvoldoende balans tussen stress en ontspanning is, wordt stress wel ongezond. Chronische stress heeft op termijn gevolgen voor je fysieke en mentale gezondheid en heeft een negatief effect op jouw hormoonbalans. Gelukkig zijn er meerdere supplementen die je je helpen de effecten van stress te verlichten of weg te nemen. 


#Overgang

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van iedere vrouw. Doordat je lichaam en je hormoonhuishouding veranderen kun je last krijgen 

van overgangsverschijnselen, zoals opvliegers of prikkelbare gevoelens. Bepaalde voedingssupplementen kunnen bijdragen aan vermindering van je ongemakken, zodat je je weer fitter en prettiger voelt.

Wat klanten zeggen