HET VERHAAL VAN OVABALANCE

HORMONALE DISBALANS
Een aantal jaar geleden werd bij mijn vriendin een hormoonstoornis vastgesteld. Dat heeft grote impact op ons leven gehad. Het was voor ons lange tijd onzeker of we ooit op natuurlijke wijze zwanger zouden kunnen worden.


Uiteindelijk verdwenen haar klachten en zijn we (ik moet natuurlijk zeggen: is ze ;)) drie keer natuurlijk zwanger geraakt en nu trotse ouders van 3 geweldige zoons.ONS VERHAAL 
Mijn vrouw liep jaren met een hormonale aandoening rond zonder dat ze het wist. Na ruim 10 jaar de pil te hebben geslikt besloot ze er mee te stoppen. Ze had veel last van migraine en stemmingswisselingen, hopelijk zou dit helpen. Na het stoppen werd ze alleen helemaal niet meer ongesteld. Na een paar maanden bezocht ze de huisarts, die gaf aan dat het bij het 'ontpillen' hoorde en ze stond al snel weer buiten.


"KOM MAAR TERUG MET EEN KINDERWENS"
Toch had ze er zelf al geen goed gevoel bij en ze legde het probleem aan haar gynaecoloog voor. Die stelde via een echo een hormoonstoornis vast. Tot haar verbazing werd er toen verder heel luchtig over gedaan:


'Kom maar terug als je zwanger wilt worden om hormonen voorgeschreven te krijgen. Het krijgen van kinderen kan voor jou iets lastiger zijn en je moet er niet te laat mee beginnen, maar verder hoef je je er niet druk om te maken'


Eenmaal thuisgekomen begon ze te googelen...


Al snel kwamen verhalen naar boven over de serieuze bijwerkingen van de hormonen die je volgens artsen moet nemen om zwanger te worden, de lange trajecten waarin vrouwen terecht komen en de andere kwalen als gevolg van een hormonale disbalans. En de risico’s voor je gezondheid op lange termijn. 'Daar wil ik me niet zomaar bij neerleggen' zei ze.


NATUURLIJK HERSTEL 
Vanaf dat moment heeft het onderwerp ons ook niet meer losgelaten. We zijn ons samen gaan verdiepen in de mogelijkheden van natuurlijk herstel van de vrouwelijke hormoonbalans en besloten alles te leren over een gezonde voeding- en levensstijl en ondersteuning met supplementen.


ZEKERE KEUZE
We zijn 
#obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen. Geen niet goed opneembare stoffen of lage doseringen die zo laag zijn dat het geen verschil kan maken. 


We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! Speciaal voor vrouwen en hun hormoonbalans. 

We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Dus geen hulp- en vulstoffen die overbodig zijn en je lichaam belasten. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal
100% #vegan.


Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder

Groetjes, Frank


ONDERSTEUN JOUW DOEL

We bieden supplementen aan die je kunnen helpen op de volgende deelgebieden:


#Hormoonhuishouding 

Is je doel een betere hormonale balans? Een mooie huid, glanzend haar, het ondersteunen van je cyclus of meer energie? Wanneer je hormonen uit balans zijn kan dit tot verschillende mentale en lichamelijke klachten leiden. Gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn een goede basis. Maar vaak kom je ook gewoon iets tekort, dat je moet aanvullen om te herstellen. Specifieke voedingssupplementen zijn dan het middel voor een gezonde hormoonbalans. 


#Kinderwens

Natuurlijk is het altijd verstandig om gezond te leven. Dat geldt voor iedereen. Maar wanneer je zwanger wilt worden is dit extra waar. Gezond leven helpt om je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden en zo de kans op een zwangerschap te vergroten.

Zwanger worden is zeker niet iets vanzelfsprekends. Niet iedereen wordt even gemakkelijk of even snel zwanger. Het is belangrijk om voldoende vitamines en mineralen middels gezonde voeding binnen te krijgen. Vaak lukt dit niet en zijn voedingssupplementen een essentiële aanvulling. 


#Zwanger

Gedurende een zwangerschap verandert je lichaam en er wordt veel van gevraagd. Je wilt de gezondheid van jezelf en je kindje in deze periode optimaal ondersteunen. Om tekorten te voorkomen en de beste basis aan je ongeboren kind te geven is het slim om de juiste supplementen te gebruiken. 


#Stress

Iedereen ervaart wel eens stress en dat is helemaal niet erg. Je kunt gestrest raken door werk of je privésituatie. Maar ook te weinig slaap en ongezond eten kunnen bijdragen aan het ontstaan van stress. Als er onvoldoende balans tussen stress en ontspanning is, wordt stress wel ongezond. Chronische stress heeft op termijn gevolgen voor je fysieke en mentale gezondheid en heeft een negatief effect op jouw hormoonbalans. Gelukkig zijn er meerdere supplementen die je je helpen de effecten van stress te verlichten of weg te nemen. 


#Overgang

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van iedere vrouw. Doordat je lichaam en je hormoonhuishouding veranderen kun je last krijgen van overgangsverschijnselen, zoals opvliegers of prikkelbare gevoelens. Bepaalde voedingssupplementen kunnen bijdragen aan vermindering van je ongemakken, zodat je je weer fitter en prettiger voelt.

Wat klanten zeggen