Vitamine abonnement

OvaRepeat
Een flexibel vitamine abonnement waardoor je er nooit meer te laat achter komt dat je supplementen op zijn! 

Super handig, je hoeft er nooit meer naar om te kijken.
Profiteer met OvaRepeat van meer gemak én de hoogste kortingen!


Met OvaRepeat krijg je altijd extra korting.
En betaal je nooit verzendkosten.


Je bent bewust bezig met je gezondheid en hormoonbalans maar hebt het druk met werk en allerlei privézaken en verantwoordelijkheden die er nou eenmaal bij horen. Hierdoor kom je er soms gewoon te laat achter dat je supplementen bijna op zijn en het liefste slik je jouw voedingssupplementen natuurlijk dagelijks. Met OvaRepeat hoef je nergens meer aan te te denken. Een persoonlijk samengesteld supplementen abonnement waarbij je automatisch jouw geselecteerde supplementen thuis ontvangt je hoeft nooit meer om te kijken naar je betaling. 

Extra korting.

Met OvaRepeat ontvang je altijd 10% extra korting. Ook bovenop de korting op voordeelbundels en de staffelkorting (3 of 6 potjes).


Makkelijk aanpasbaar.

Geen ingewikkeld membership maar puur voor jouw gemak. Dus jij bepaalt zelf wanneer je volgende levering is. Snellere of iets langzamere levering? Het kan allemaal en is gemakkelijk aan te passen in je account.


Gratis thuisbezorgd.

Je OvaRepeat verzending met jouw supplementen wordt gratis thuis geleverd tot op je deurmat. Wij betalen de verzending.


BalancePoints sparen.

Voor elke euro die je besteedt krijg je een BalancePoint. Deze punten kun je in de webshop inwisselen voor kortingen, gratis producten en mooie cadeaus.


De voordelen van OvaRepeatAltijd tot 20% extra korting op je bestelling


Flexibel, aanpassen of stoppen wanneer jij wilt

Altijd op tijd je supplementen in huis


Profiteer met OvaRepeat

  • Ontvang 10% extra korting op je bestelling

  • Stel elke levering zelf samen

  • Stop, pauzeer of stel je leveringen gemakkelijk uit

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe producten 

  • Spaar automatisch BalancePoints voor leuke extra's

  • Leveringsschema elke 1, 2 of 3 maanden

  • Betaal met CreditCard of PayPal

Zo kies je voor een vitamine abonnement met OvaRepeat


1. Kies 'Abonneer & bespaar - OvaRepeat' bij het product dat je wilt bestellen.


2. Kies daarna de hoeveelheid. Wil je 1, 3 of meer potjes per keer ontvangen. 


3. Tot slot kies je de leveringsfrequentie dus hoe vaak je wilt dat wij het naar je versturen. 

 Een supplementen abonnement is handig! Én ik geniet van extra voordeel 

"Sinds ik

DCI gebruik heb ik geen last

meer van cravings en heb ik

geen opgeblazen gevoel

meer. Ik merk dat DCI van

Ovabalance echt het beste

resultaat geeft 😊. Door dit vitamine abonnement weet ik zeker dat ik het altijd in huis heb"

"Omega 3, vitamine D3 en DCI slik ik al heel lang dagelijks. Door dit vitamine abonnement hoef ik er nooit meer aan te denken en is het nog goedkoper ook"

"De MultiMama slikte ik toen ik zwanger wilde worden en toen ik zwanger was. Na mijn bevalling heb ik de samenstelling van mijn abonnement gewijzigd. Gaat echt heel gemakkelijk. Top!!!"

"Voor ik op vakantie ging bestelde ik iets meer en paste de frequentie aan. Dit kan gelukkig allemaal. Je zit echt nergens aan vast en dat vind ik heel erg prettig."

.

.

.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVAREPEAT

Wat is OvaRepeat? 

OvaRepeat is een voedingssupplementen abonnement die je volledig zelf kunt samenstellen. Nu snappen wij heel goed dat je misschien achteruit deinst van het woord abonnement. Maar met OvaRepeat zit je echt nergens aan vast. Je kunt ten alle tijden de samenstelling, hoeveelheid en frequentie aanpassen. Met OvaRepeat ontvang je jouw gekozen producten automatisch thuis. Je hoeft er dus  nooit meer aan te denken. 

Kan ik de samenstelling en het levermoment wijzigen? 

Ja natuurlijk. Niks is zo vervelend als een abonnement waar je niks aan kunt wijzigen. Wij snappen goed dat welke supplementen je slikt ook afhankelijk is van verschillende zaken. De MultiMama wanneer je zwanger bent en hierna bijvoorbeeld DIM om minder last te hebben van menstruatiekrampen of in de winter wat meer vitamine D dan in de zomer bijvoorbeeld. Deze aanpassingen maken kan allemaal gemakkelijk in jouw persoonlijke account. 

Waarmee kan ik betalen? 

Momenteel is het alleen mogelijk om met PayPal en CreditCard te betalen. Technische is het nu nog niet mogelijk om te betalen met Ideal. Dit komt wel maar wanneer is nog onbekend en hadden we liever ook anders gezien maar kunnen we dus helaas niks aan doen. 

Wat bedoelen jullie ermee dat OvaRepeat flexibel is? 

OvaRepeat is flexibel in elke vorm. Je kunt aanpassen welke supplementen je wilt ontvangen, hoeveel van welke soort en hoe vaak je het wilt ontvangen. Elke maand, elke 2 maanden of maar 1 keer in de 3 maanden je kiest het zelf en kunt het ten alle tijden weer wijzigen. Ook kun je OvaRepeat altijd stopzetten. Je zit dus echt nergens aan vast. We weten zelf alleen hoe fijn het is als je aan 1 ding minder hoeft te denken per maand. Dus hiermee helpen we jou dat je er nooit meer aan hoeft te denken om supplementen te bestellen. 

Kan ik mijn vitamine abonnement ten alle tijden stopzetten? 

Ja zeker weten. Geen addertjes onder het gras, geen stilzwijgend verlengen of wat voor truken er uitgehaald worden. Daar doen wij niet aan, jij bent volledig in controle.  

Hoe kies ik voor OvaRepeat?

Per product of bundel heb je deze keuze tussen eenmalige bestelling of "abonneer en bespaar - Ovarepeat". Met deze optie heb je gekozen voor een abonnement en profiteer je direct van de extra korting.