BLACK

FRIDAY

DEALS 

Black Friday 

Op deze pagina vind je later meer over onze 2024 Black Friday deals.


Nu 10% korting? 


Doe onze quiz, krijg binnen 2 minuten persoonlijk supplementen advies, en ontvang direct 10% korting op je bestelling.  


Verder bieden we het héle jaar korting op onze Voordeelbundels 

en via OvaRepeat Herhaalgemak.

Meer over Black Friday

Black Friday is van oorsprong een Amerikaans shopevenement dat elk jaar op de laatste vrijdag van November na Thanksgiving valt. De afgelopen jaren heeft het zich over de hele wereld verspreid.


Het wordt het gezien als hét moment voor de start voor het inslaan van producten voor de feestdagen.

Waar voorheen de kortingen vooral gold voor de fysieke winkels zijn deze super aanbiedingen tegenwoordig ook overal online.


Let op dat je wel met echte korting te maken hebt. Soms wordt de prijs tijdelijk verhoogt en daarna weer verlaagd met Black Friday. Daar houden wij niet van. Dus de Black Friday korting die we bij Ovabalance aanbieden is een ECHTE Black Friday deal.


Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt op vrijdag 29 november 2024.


Black Friday vitamine 

Ovabalance is gestart na onze eigen ontdekkingsreis naar een betere hormonale balans. We zijn #obsessedwithquality en hebben onze supplementen met liefde speciaal voor jou ontwikkeld. 


Met Black Friday koop je supplementen welke jouw gezondheidsdoelen ondersteunen met korting. We kiezen voor de hoogste kwaliteit werkzame stoffen en voegen geen onnodige ingrediënten toe.


Black Friday supplementen 

We zijn superblij om te zien hoeveel vrouwen onze producten onderdeel hebben gemaakt van hun dagelijkse gezondheidsroutine. Om daarmee een bijdrage te leveren aan de hormonale balans, gezondheid en een gelukkig leven.


Black Friday is dus het perfecte moment om een voorraad voedingssupplementen met korting voor jezelf en/of je partner in te slaan.


De best verkochte Black Friday supplementen

Sommige producten versterken elkaars werking en gaan daarom goed samen. Zoals DIM en NAC en DCI samen met Six Sense. Het is dan ook niet voor niets dat de combinatie D-Chiro-Inositol en Six Sense het best verkocht wordt.


De Ovabalance supplementen zijn per potje verkrijgbaar maar ook als voordeelbundels. Met als voordeel dat deze bundels zo zijn samengesteld dat de producten optimaal met elkaar combineren. Op die manier ondersteun je jouw gezondheidsdoel zo optimaal mogelijk. En daarnaast nog eens voordeliger dan wanneer je de producten los zou bestellen en met Black Friday dus ook met extra korting.


Vitamines voor mijn hormoonhuishouding - menstruatie


Kinderwens - vruchtbaarheid vrouw


> Vitamines voor mijn hormoonhuishouding en haar 


> Vitamine voor mijn hormoonhuishouding en huid 


Kinderwens - vruchtbaarheid man


Tijdens de zwangerschap


Vitamines bij stress


Vitamines in de overgang

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de verzending?

Bestellingen die op werkdagen voor 22.00 uur zijn geplaatst worden in de regel dezelfde dag verstuurd. Anders gebeurt dit de eerstvolgende werkdag.


DHL (in Nederland) of DPD (in andere Europese landen) biedt het pakket dan in principe de volgende dag bij je aan.


Tijdens periodes van grote drukte kan het langer duren voordat je pakket bezorgd wordt. Houd er dan rekening mee dat levering tot een week langer kan duren. Je kunt de voortgang van de bezorging van je pakket volgen via de Track & Trace code die je per email ontvangt als je bestelling is verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen worden gratis verstuurd vanaf een orderwaarde van €50 in Nederland, België en Duitsland.


Voor bestellingen onder €50 bedragen de verzendkosten €4,95.

Wat is het retourbeleid op Black Friday deals?

Je hebt bij Ovabalance ruim de tijd. Als je je hebt bedacht kun je een product binnen 30 dagen retour sturen. Als het product ongeopend en de verzegeling van de potjes niet verbroken is betalen we het volledige aankoopbedrag terug. Je hebt na het melden van je retour 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.


De door jou betaalde heen verzendkosten vergoeden we ook, tenzij de bestelwaarde van producten die je niet terugstuurt onder de gratis verzenddrempel van €50 komt.


Voor het retour zenden van producten op basis van het herroeppingsrecht kun je via ons retoursysteem een verzendlabel aanmaken. Neem contact op met de klantenservice om je retour aan te melden via service@ovabalance.eu.


Als de verzegeling van de dop is verbroken kunnen we het product niet opnieuw verkopen. Neem contact op met de klantenservice via service@ovabalance.eu, vermeld de reden waarom je de geopende producten retour wilt sturen dan kijken we wat we voor je kunnen doen.


Shop nu producten met korting