Ovabalance Kortingscode

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten, aanbiedingen en exclusieve kortingscodes? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% voor je eerste bestelling!

Als nieuwsbriefabonnee krijg je niet alleen als eerste toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve kortingscodes, maar ontvang je ook regelmatig nuttige informatie en tips over gezondheid en welzijn.


Door je nu in te schrijven, profiteer je van de voordelen van onze nieuwsbrief en krijg je meteen een flinke korting op je eerste bestelling. We bieden een breed assortiment van hoogwaardige supplementen en gezondheidsproducten die je kunnen helpen je gezondheid en welzijn te verbeteren.


Twijfel dus niet langer en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Het is snel en eenvoudig, en je krijgt meteen een kortingscode van 10% voor je eerste bestelling. Mis deze kans niet om te besparen op producten die je gezondheid en welzijn ondersteunen. Schrijf je nu in!


Daarnaast kan je ons volgen op Instagram of Facebook, dan ben je als eerste op de hoogte van leuke acties en nieuwe kortingscodes. 


Als je een account hebt bij OvaBalance dan spaar je ook automatisch voor BalancePoints bij elke bestelling. Je kunt deze bekijken door ingelogd in je OvaBalance account, linksonder op het roze rondje met de 'O' (op mobiel) of 'O Ovabalance' (op desktop) te klikken. Hier zie je jouw puntentotaal, hoe je punten kunt verdienen en waarvoor je punten kunt inwisselen.


Ook een OvaRepeat abonnement is een manier om korting te krijgen op ELKE bestelling, je leest er hier meer over!